Tuesday, 7 June 2011

Thanks Sahabat

harini datul sedih sangat.. 
x tau kat mana silapnya,sampai sahabat2
datul bley berubah...
datul x sangka org yg pernah
berjanji nak kwan dari dunia sampai akhirat
bley buat datul macam 2..
kalau korang pun mesty korang 
sedihkan??
yela, dorang 2 kwan datul dri
sem 1 ag..skang da sem 3 kot..
datul da mintak maaf walaupun datul
x tau apa salah datul...
tapi dorang x blas pun msj datul...
datul terluka sangat2...
cmna pun yg dorang buat
datul akan tetap maafkan dorang
coz dorang sahabat datul sampai bila2...
cuma datul x janji dapat
kawan blik dgn dorang macam dulu2 coz 
datul terluka sangat..
"luka boley sembuh tapi parut tetap ada"
kat cni datul nak cakap 
"atin,teha umi syg korang sangat2..
x kisah la korang nak buat apa pun tp
umi akan tetap maafkan korang 
sebab kita pernah janji 
nak kwan sampai bila2 kan??
umi harap haty korang puas bila bley
lukakan haty umi..
thanks erk sebab da toreh haty ni 
dgn sikap korang..."

Sunday, 5 June 2011

Say Thanks To My Hubby

Yesterday hari yg paling indah in my life..
mana tak nye..1 hari berjalan with my beloved..
program bermula seawal jam 11 pg..
first kteorg g mines..
tapi sampai je mines org ramai giler..
kteorg pun wat la keputusan 
g alamanda lak...sampai je kat alamanda 
kteorg g mkan...
nak tau kteorg mkn pe??
mesty ar favorite aku..hehe..
semestynye KFC..
pas makan kmi gi la kat pawagam..
konon2 nak tgk la cerita 
pirate yg baru 2..
sampai je kat situ tgk2
tiket da sold out..sedih giler..
da asa cam nak nangis guling2 je kat situ..

pas 2 aku cakap kat my hubby 
"x kira,nak tgk jugak..nak tgk jugak"
maybe sebab kesian dye
pun ckp "kte g kat tmpat lain la"
aku pun, apa lagi??
senyum ar sampai ke telinga..
hahahaaha...

pas 2 kami pun gerak la g kat
ioi puchong lak..
sampai je situ terus g pawagam..
tgk2 tiket kui 2.30 da sold out..
da nangis aku kat situ..
yang ada cuma pukul 6ptg..
my hubby ask "so,how??"

aku pun "beli je la..nak tgk jugak"
masa 2 bru pukul 2 lebih..
lama 2 nak tgu smpai pukul 6... 
hehehe..2 pun yg tgl seat yg depan je..
x kisah la..asal bley tgk..

nak tgu sampai kui 6 kan lama..
kami x bazir masa tau??
kami g popular..
hehehee......dekat sejam la jugak kami
kat situ...kesian my hubby..
mesty dye boring giler tp sbb 
sygkan isteri dye teman jugak..
hahaha..
da lama2 kat situ akhirnya aku beli jugak 
sebuah novel yg bertajuk 
"abang khai tomboi"

da beli 2 kami pun g la duduk
kat kopitiam..
lama la jugak kat situ sampai kan
my hubby da mengantuk..
dye pun ajak la g jalan2 nak ilangkan
ngantuk 2...
jalan punya jalan aku pun
berkenan kat 1 jam tangan 2..
n my hubby pun belikan utuk aku..:)

apa2 pun sangat happy semalam..
thanks 2 my beloved hubby 
coz sudi temankan aku
g tgk movie n belikan macam2
tuk aku..
n thanks jugak coz melayan kerenah aku
yang macam budak2 ni..
thanks "walid!! love u forever"..


Thursday, 26 May 2011

X Guna Punya Manusia!!

Ya Allah....
menyirap betul aku harini..
asa cam nak siat2 je 
makhluk Allah 2...
eeeeeeee......geramnye.....
kau ingat kau kaya kau senang2
nak bully aku??
silap orang la der!!
kau jaga2 la...
berkat mulut aku ni 
memang x selamat la idup kau..
manusia haty kelat...
buruk perangai....
huh!!!
manusia cam kau ni jangankan
jadi """""""""""""" jadi manusia pun blm tentu layak!!
g mampus ar kau dgn duit kau 2..
jangan ingat maty nty kau 
bley bawak duit2 kau 2..
eeee........menyampah2....
menyampah....
benci kau sampai maty...bodoh!!