Thursday, 26 May 2011

X Guna Punya Manusia!!

Ya Allah....
menyirap betul aku harini..
asa cam nak siat2 je 
makhluk Allah 2...
eeeeeeee......geramnye.....
kau ingat kau kaya kau senang2
nak bully aku??
silap orang la der!!
kau jaga2 la...
berkat mulut aku ni 
memang x selamat la idup kau..
manusia haty kelat...
buruk perangai....
huh!!!
manusia cam kau ni jangankan
jadi """""""""""""" jadi manusia pun blm tentu layak!!
g mampus ar kau dgn duit kau 2..
jangan ingat maty nty kau 
bley bawak duit2 kau 2..
eeee........menyampah2....
menyampah....
benci kau sampai maty...bodoh!!

Saturday, 21 May 2011

Dalam Bas Swarna Bumi

hye.....
skang ni dalam bas..nak blik bangi..heheehe
ramai giler arini...slalu x la
penuh smpai camni..
eeee....x suke...x suke....
nasib baik ambik single sit....
x de la stress sangat..
sebelah aku ni lelaki....
heheehhe....
nasib baik x nsem....
hahahaha...
gatal giler kan???
anak sape la ni!!!!!!!!!
tadi tok aku ada bekalkan kuih...
nak mkan tp segan...
takut orang sebelah ni tengok...
tapi perut da lapar sangat 
walaupun aku da bedal nasik 
lemak sebungkus kat kdai tok td..
heheehehe....
dasar perut giler....
nak tido pun isau lau ramai2 camni..
ye ar takut aku "harta"
aku ni ilang...
memang ar suma muka suci..
tapi haty kita x tau kan??
so,berhaty2 je la...
doakan aku selamat smpai bangi..
heehehe...

Wednesday, 18 May 2011

Kopi susu Sepatu biru

alhamdulillah....
selesai sudah menghabiskan 
baca novel 2...
best sgt2...

korang2 yang suke
novel patut baca tau celite ni...
sangat best n kelakar giler..
terkekek2 ketawa..
smpai mak aku ckap "kak long ni sewel ke??"
hahahaha...
pape je la mak.....

ni aku cte ckit sinopsis cite ni...
ada minah n mamat ni,
minah 2 nama "emy" n mamat tu lak nama "mat"
dorang ni berjiran tau??
tapi x penah buat berbaik..
asyik gaduh je...
mcm2 celite...
smpai kes kucing pun nak gaduh...
hehehe..

*kereta perdana vs kereta kancil
*kucing sibujang mengemis makan di rumah si dara
*sepatu biru si gadis pencetus idea nakal si teruna
*muzik si pemuda bukan selera si pemudi.. 


ending dye best sgt....
korang bace ar??
hah???x de???
x pe2...
meh ar pinjam kat aku..
hehehe....


Layan Perasaan!!

da pukul 2 pg....
tapi still x tdo coz baca novel
online kat penulisan 2u...
besh giler...
x sekena mengena tetiba jd rndu kat dye..
ape la yg dye buat skang ni...
miss him like crazy...
layan lak radio Desa Fm...
memang terbaik ar lagu2 dye..

ble dye nak blik??
da rndu sgt ni..
what he did now?????
sleep??still work???
dont have answer for my question..
hahaha....
funny...

ni la tajuk novel yg 
aku baca td..
"be my wife"...
sweet sgt......
suka nye...x sabar nak tgu
dye kuar kat pasaran...

but still miss him....
abang i miss u!!!!!

Sunday, 15 May 2011

Buah haty aku la!!

hye....
ni story sal buah aty aku....
aka adik aku...dalam family aku dye ni ar yg 
pling shining skali....bnyak giler
kelebihan dye ni....

name adik aku ni mohd fazli..
tp kami pgl "angah" je..
coz dye anak kedua dlm family aku....
umur dye???mesty ar muda dari aku..bru 17 kot..
dye ni study kat alor setar...

meh aku nak cite kelebihan dye smpai
dye bley jd begitu shining dalam family kitorang...
ehem2....
firstly, dye ni rajin tau??
suma benda dye suka nak wat...
dari keja dalam umah smpai la keja kt luar umah..
suma dye buat..

second, dye ni pndai ambik aty org tua2..
ala...yg slalu kena marah mesty ar 
aku coz aku ni kan degil cket...hehehe
haty org muda??
lagi la dye pndai ambik smpai
ada minah2 senget 
gaduh sebab dye...hahahha.....
pe la adik aku 2 kan??

hah??
nak kenalan??
sory man!!da ada yg punya kot..
ase2nye la..tp 
x sure pun coz dye ni jenis yg
suka berahsia ckit...
x bnyak mulut bak kata org tua2..
hehehe....

dye ni pandai la jugak...
macam aku la ckit2..hahahahaha
dye ni da la pndai 
dalam akademik pas 2 pandai 
lam sukan ag..
paling penting dye ni pandai 
baca quran..
ciri2 suami yg soleh....
hehehe...

lastly, aku pun da 
malaz nak cite pnjang2..
lau nak tau lebih2
tnya ar dye sndiri..hehehe =)

Zaman muda-muda

atin ,alisa, teha, datul.

Aku ni blajar ag...
maklum la..kan muda ag..so, mak pun ckp la
akak, blajar dlu..kawin kemudian..hahahaha..
yela sangat kan??

Pic ni masa kami sem 1.. semua muka suci je kan??
ye la..bru sem 1... mana tau nak buat
jahat ag....yela,kan baru nak kenal kehidupan
kampus...
hehehehehehehehehehe....

Yg first 2 nma dya fatin.....cantik kan???
tp sayang coz dye slalu
sakit....dye ada sakit jantung tau????
kesian x???kesian kan???
yang ni single ag tau??
lau de spe2 yg berkenan atau jatuh cinta pndang
pertama bley ar antar resume..hahaha..

Yg second 2 lak nama dya alisa ali aka "sa"
hehehe....dye pun pretty kan???
dlu x la rapat sgt,tp skang mmg rapat giler...
lau korang skali dgn dye
kompem pecah perut dengan lawak n perangai dye..
huhuhu...yg ni??single ke x??
ish2..susah nak jawab ni..actually
dye ni "da ada yg punya"
so, lau ada sapa2 yang berkenan ke terjatuh tangga ke 
kat dya ni harap dilupakan je la.. ok??
yang kecewa 2 x mo sedih2 k???


Yg third 2 lak lawa kan???
nama dye teha aka crazy women...hahaha
dye baik au??tp kami penah gaduh smapai nak putus sahabat...
sedihkan??tapi atin la...buat org isau n akhirnya 
kami bersatu semula..
yang ni???
single ke x???mesty ar x!!
ye la...orang lawa mesty ramai yg suka..
last2 naim jugak beruntung..hahaha
dorang ni sweet couple tau??
da mcm2 perkara dorang tempuh, tapi
jodoh dorang ni kuat...kekal sampai ary ni...
alhamdulillah...

last yg cute 2 pulak mesty ar aku.....
aka gadis chumell..hahahha....jangan marah erk bucuk2 diatas??
aku ni nak cakap yang aku sayang
sangat kat dorang suma ni....
dorang ni insya Allah la jd sahabat aku dunia smpai akhirat...
amin...aku lak??
single ke x??mesty ar single..hahaha..
gatalkan??saje ar nak naikkan kemarahan si dye 2...
mcm yg aku cte dlu..aku ni mana la bley 
kawan lama2..cepat panas bontot dgn lelaki ni.. 
hahaha....

the conclusion is....we are the true friends..
hahaha..hope da x de gaduh2 ag...
insya Allah....n aku pun doa suma manusia dalam
pic diatas 2 dikurniakan sang suami 
yang baik...
amin.. =)

Celite budak tiut!!

salam....
kat cni aku nak describe cket sal diri aku..
nama aku???hmm...x penting kot..hehehe....
tapi sebab x nak korang tertanya2 so aku pun gtau la...
nama aku panjang kot...tp nak bagi korang senang 
ingat so aku pendekkan
jela..ok?? ;) nama aku fariha la...
umur pulak????ish..asenye aku ni muda ag kot...
baru je 19 tahun....hah???ape dye???
pengalaman bercintun??perlu ke tau??
mesty ar coz dalam ni aku nak cte sal aty kan??
aku ni da bnyak kali bercintan & banyak kali jugak la patah aty....
hehehe...gatal kan aku ni???
mana ada gatal...cuma "merela"(loghat kedah) ckit je...
hehehe...

Celite Kejahatan Budak Tiut!!

aku nak cite ni...
cecite..cecite....hehehehehe....
arini aku da kenakan sekor mamat sengal ni..
besh!!!padan muke dye.....2 la..konon nak bodohkan 
aku tp da terbodahkan diri sendiri...
aku cakap kt dye"dont make me fool bcoz u fool urself"
hehehe...padan muka..ada haty nak play2 dgn aku....
agak kesian ar..tp peduli ape kan??sape 
suh kau cari pasal dgn aku.....
memang clap ar nak main2 dgn org yg kaki main
cam aku ni...
huhuhu......