Sunday, 5 June 2011

Say Thanks To My Hubby

Yesterday hari yg paling indah in my life..
mana tak nye..1 hari berjalan with my beloved..
program bermula seawal jam 11 pg..
first kteorg g mines..
tapi sampai je mines org ramai giler..
kteorg pun wat la keputusan 
g alamanda lak...sampai je kat alamanda 
kteorg g mkan...
nak tau kteorg mkn pe??
mesty ar favorite aku..hehe..
semestynye KFC..
pas makan kmi gi la kat pawagam..
konon2 nak tgk la cerita 
pirate yg baru 2..
sampai je kat situ tgk2
tiket da sold out..sedih giler..
da asa cam nak nangis guling2 je kat situ..

pas 2 aku cakap kat my hubby 
"x kira,nak tgk jugak..nak tgk jugak"
maybe sebab kesian dye
pun ckp "kte g kat tmpat lain la"
aku pun, apa lagi??
senyum ar sampai ke telinga..
hahahaaha...

pas 2 kami pun gerak la g kat
ioi puchong lak..
sampai je situ terus g pawagam..
tgk2 tiket kui 2.30 da sold out..
da nangis aku kat situ..
yang ada cuma pukul 6ptg..
my hubby ask "so,how??"

aku pun "beli je la..nak tgk jugak"
masa 2 bru pukul 2 lebih..
lama 2 nak tgu smpai pukul 6... 
hehehe..2 pun yg tgl seat yg depan je..
x kisah la..asal bley tgk..

nak tgu sampai kui 6 kan lama..
kami x bazir masa tau??
kami g popular..
hehehee......dekat sejam la jugak kami
kat situ...kesian my hubby..
mesty dye boring giler tp sbb 
sygkan isteri dye teman jugak..
hahaha..
da lama2 kat situ akhirnya aku beli jugak 
sebuah novel yg bertajuk 
"abang khai tomboi"

da beli 2 kami pun g la duduk
kat kopitiam..
lama la jugak kat situ sampai kan
my hubby da mengantuk..
dye pun ajak la g jalan2 nak ilangkan
ngantuk 2...
jalan punya jalan aku pun
berkenan kat 1 jam tangan 2..
n my hubby pun belikan utuk aku..:)

apa2 pun sangat happy semalam..
thanks 2 my beloved hubby 
coz sudi temankan aku
g tgk movie n belikan macam2
tuk aku..
n thanks jugak coz melayan kerenah aku
yang macam budak2 ni..
thanks "walid!! love u forever"..


No comments:

Post a Comment